Gildestraat 215
2671 BW Naaldwijk
T 0174-386801
F 0174-386804
Email / RouteLaatste update: 20 okt 2015
Home Agenda Inschrijven Brochure aanvragen Trainings- advies Trainers Over People Management

Er zijn tegenwoordig meerdere organisaties die Business NLP-opleidingen aanbieden.
Wat maakt People-Management dan zo bijzonder?
Zo bijzonder dat er regelmatig NLP Practioners en NLP Master Practioners onze opleidingen alsnog na hun studie volgen!
People-Management zorgt ervoor dat geleerde vaardigheden beklijven!

1) Grondige methodologie

Instroomprocedure
U  bent geïnteresseerd, u neemt contact met ons op en we maken een vrijblijvende intake-, kennismakingsafspraak.
Daarin kwalificeren we serieus en grondig uw redenen en uw doelen.
Erna weet u of de training of opleiding u gaat geven wat u nodig heeft.
 

Kennismaking Garantie
U kent ons nog niet en bent wel serieus geïnteresseerd.
Wij bieden deelnemers de mogelijkheid om, via onze standaard instroomprocedure, éérst deel te nemen aan de 1e dag van de training of 1e module van de opleidingen en als u tevreden bent over de waarde die u gekregen heeft betaalt u daarna de factuur. Wij zullen direct na het beëindigen van de 1e dag of module hierover contact met u opnemen.
 

Geld Terug Garantie
Wij geven 100% Klant Tevredenheid Garantie.
Doe mee met alle oefeningen van de 1e module en als u niet tevreden bent met de waarde die u daarin gekregen heeft, laat ons dat dan direct na het beëindigen ervan weten. Wij zullen u zonder meer de hele som terug betalen.
Wij geloven in wat we doen en wat we bieden. Daar staan we voor. 
Examen Garantie
Als u de eerste keer niet slaagt en u bent voldoende gemotiveerd, wordt er net zolang doorgewerkt tot u het competentie-examen wel haalt.
 
Studiemethode
Van iedere deelnemer wordt na inschrijving en vooraf aan de training altijd een Mental Preference Profiel©; gemaakt en integraal gebruikt gedurende de training.
Door de unieke samenstelling van onze trainingprogramma’s kunnen we inhoud van de trainingen aan de behoeftes van de deelnemers aanpassen; maatwerk dus.
We trainen volgens de beproefde UDOE-methode;
Uitleg - Demonstratie - Oefenen- Evaluatie.
Voortgang en groei zijn belangrijk daarom zijn er tijdens de opleiding toetsmomenten, hebben de studenten intervisie, ontvangen ze e-mail 'huiswerk', worden persoonlijk gecoacht en ze evalueren met hun omgeving.
 
 

2) Een complete opleiding over 2 sporen met bewezen resultaat 

 

In Nederland kan je jezelf communicatief ontwikkelen in 2 sporen;
1) persoonlijke effectiviteit óf
2) gespreksvaardigheden en technieken.

De mensen die voor People-Management kiezen doen dat bewust omdat ze
beide ontwikkelingen in één keer 
willen doen.
Zij begrijpen het nut van de combinatie. Zowel uit oogpunt van inspanning als investering.

Ze vinden het soms ook lastig dat ze vaardigheden leren die ze al snel als  'truukjes' ervaren omdat ze niet bij hen als persoon passen. Of ze werken aan zichzelf en groeien als persoon maar missen dan de concrete toepassing en uitvoering ervan.

Waarom over die 2 sporen tegelijkertijd? klik hier en leer meer >

Bewezen resultaat:
People-Management geeft langer dan 15 jaar training en opleiding en als u verwacht dat wij u nu zullen vertellen dat People-Management beter is dan de anderen en dat u ons hard nodig heeft, dan gaan we u teleurstellen.
Dat vertellen we niet; we hebben referenties van bedrijven en professionals, die voor zich spreken.
lees onze referenties... 

Reputatie
People-Management heeft een goede en betrouwbare reputatie.
Wij bieden al sinds 1996 Business NLP opleidingen aan en met veel van onze klanten hebben we jarenlange relaties. (gem. < 10 jaar)
People-Management is de grondlegger van de unieke opleidingen tot Professional- en Master Business Communicator®; in Nederland, doordat het de 'algemene NLP' heeft vertaalt. Toch blijft People-Management voortdurend vernieuwen. De Business NLP-opleidingen worden, ook na vijftien jaar, nog steeds ieder jaar aangevuld. Veel van onze deelnemers geven aan, dat collega’s en vrienden hen adviseerden om hun Business NLP-opleiding ‘beslist bij People-Management te doen’. Onze referenties spreken hierin voor zich.
 

People-Management is concreet en nuchter
People-Management ziet Business NLP niet als de enige juiste weg naar het ultieme functioneren of geluk. Wij heten niet voor niets People-Management. De combinatie van mensen en managen.
Bij People-Management hoef je je niet onvoorwaardelijk over te geven aan het ‘ware (Business) NLP-geloof’.
Je mag kritisch blijven denken. Je wordt daar zelfs in gestimuleerd.
We trainen onze studenten in 'kritisch denken'.
(Daar is trouwens niet iedere leidinggevende, in eerste instantie, enthousiast over.)
Onze trainers zijn wel deskundigen echter geen goeroes. People-Management-trainers zijn heel enthousiast over Business NLP maar ze zien ook de waarde in van allerlei andere benaderingen zoals Het Metal Preference Profiel, het PBC-gespreksmodel, modellen en methodieken uit 'business land' e.d.
 

Theoretische kennis en praktische vaardigheden als basis voor de praktijk
Theoretische kennis en praktische vaardigheden als basis voor de praktijk
Het meest praktische wat er bestaat is goede theorie gekoppeld aan praktisch oefenen.
Er zijn niet veel sporters die slagen als ze wel weten hoe ze moeten schaatsen maar te weinig getraind hebben.
Je hoort wel eens dat People-Management te veel aandacht zou besteden aan de praktische toepassing en aan doelgerichtheid; ROI (Return on Investment).
People-Management heeft als standpunt dat sfeer welliswaar heel belangrijk is echter we vinden sfeer nooit belangrijker dan de trainingsdoelen. Nooit belangrijker dan ROI en dat ook de meest spiritueel ontwikkelde en relationeel gevoelige Business NLP-er, baat heeft bij praktijkgerichte oefeningen en bewezen resultaat. Doelgericht met anderen werken is complexer dan alleen voor jezelf iets met NLP doen. People-Management ziet concrete modellen als onmisbare bakens in de woeste stroming van de menselijke communicatie. Dat geldt des te meer voor mensen die voor het eerst – althans op de Business NLP-manier van People-Management – op die wateren varen. Dat betekent overigens niet, dat dit het enige is. Ook persoonlijke groei en attitude ontwikkeling krijgen net zo veel aandacht.
 

Trainers met diepgang en ervaring
De People-Management-trainers in de Business NLP-opleidingen hebben vaak tientallen jaren ervaring en ontwikkeling achter de rug als professional, Business NLP-er en als trainer.
 

Een stevige basis plus de allernieuwste ontwikkelingen
Door onze jarenlange ervaring met Business NLP hebben onze opleidingen een stevige ervaringsbasis. Ze speciaal ontwikkeld voor de professional, zorgvuldig opgebouwd en onze methodiek heeft zijn waarde bij vele honderden cursisten bewezen. Tegelijkertijd blijven wij via onze contacten en studies voortdurend op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen in Business land. Nieuwe begrippen zoals ’onzichtbaar overtuigen’, ’helder schrijven’, ’in één keer tussen de oren’ en ’gevoelige snaren’ zijn door People-Management vertaalt en worden in de bestaande opleidingen geïntegreerd. Past een onderwerp niet in de opleiding, dan maakt People-Management er een aparte workshop over. Scherp geprijsd en nuttig.
 
Niet alleen persoonlijke ontwikkeling tegelijkertijd ook professionele ontwikkeling
Wij richten ons tegelijkertijd op je professionele- en persoonlijke vaardigheden: je vermogen om Business NLP toe te passen. Niet alleen voor jezelf, ook voor anderen. Bij ons ben je beslist niet alleen bezig met je persoonlijke ontwikkeling, hoewel je tijdens de opleiding als persoon ruimschoots aan bod komt wordt je ook getraind in toepasbaarheid voor anderen.  People-Management gaat er niet van uit dat anderen begeleiden ‘als vanzelf komt’; als je maar enthousiast bent over Business NLP. Integendeel eigen succeservaringen zijn belangrijk; het vergt een heel soort andere vaardigheden om collega's en medewerkers te begeleiden in Business NLP toepassing.
 
De opleidingen zijn gespreid over tijd
Enthousiast worden over Business NLP, dat kan heel snel. Op een gedegen en soepele manier met Business NLP leren werken, dat kost tijd. Onze deelnemers waarderen het, dat ze tussen de trainingsblokken door voldoende tijd hebben om het materiaal te laten bezinken en er mee te oefenen (onder andere in hun oefengroep, e-mail 'huiswerk' en personal coaching). Wij willen niet dat mensen juichend de praktijk in gaan om daar dan te ontdekken dat ze de broodnodige vaardigheden missen. Door de spreiding in de tijd kunnen ze zich de Business NLP grondig eigen maken. Zo snel mogelijk, maar niet te snel! 
 
Rekening houden met verschillende leerstijlen
Onze Business NLP-opleidingen bieden de stof op veel verschillende manieren aan.
Via een afwisseling van schema’s, persoonlijke oefeningen, ervaringsgericht werken, gestructureerde demonstraties, open Business NLP-werk, oefengroepen, gasttrainers en begeleidercontacten. Uiteraard maken niet al onze deelnemers van al deze vormen even veel gebruik. Sommige mensen kijken bijvoorbeeld herhaaldelijk naar de videodemonstraties op DVD's of op het internet, terwijl anderen heel intensief werken in hun oefengroep. Maar al deze mogelijkheden zijn er wel. Ze maken het mogelijk om op jouw eigen manier te leren.
 

Het People-Management certificaat is een écht certificaat
Het PBC-certificaat van People-Management is gebaseerd op een echte toetsing. Deze toetsing heeft duidelijk criteria, waar je ook aantoonbaar aan moet voldoen om het competentie certificaat te krijgen. Als je de People-Management-testing haalt, weet je dat jouw Business NLP vaardigheden, theorie en attitude voldoende beheerst om je er zelfstandig mee verder mee te kunnen. Soms vraagt iemand: "Waarom moet ik voor het People-Management-certificaat aan allerlei eisen voldoen, terwijl je bij andere NLP-opleidingen alleen maar aanwezig hoeft te zijn?
Dit is omdat:
1. mensen die bekend zijn met Business NLP weten wat de verschillende certificaten inhouden en
2. omdat je meer zelfvertrouwen opbouwt en herhaalbaar reslutaat hebt als je echt getoetst wordt. 
Overigens geeft People-Management resultaatgarantie: als je het de eerste keer niet haalt, en je blijft gemotiveerd, dan wordt er, in principe, net zo lang met je doorgewerkt tot je het wel haalt.
 

 terug naar de vorige pagina terug naar de vorige pagina

 

MetaCMS door WebTeam.nl & SEO door Metatags