Gildestraat 215
2671 BW Naaldwijk
T 0174-386801
F 0174-386804
Email / RouteLaatste update: 20 okt 2015
Home Agenda Inschrijven Brochure aanvragen Trainings- advies Trainers Over People Management
 

Onze trainers en adviseurs

 

 


 

 

Jan Lemmens.
1953*

 
 xx 
 

xx
 
  

Jan is oprichter en directeur van People- Management en trainer in hart en nieren. Van huis uit is hij holistisch therapeut. Na zijn afstuderen als international trainer in Neuro Linguïstisch Programmeren (INLPTA) verkocht hij zijn praktijk en opende in 1994 trainingcentrum People- Management. Behalve zijn vaardigheid om complexe materie simpel over te dragen is het zijn specialiteit om snel tot de kern door te dringen. Naast fulltime trainer en personal coach schrijft hij artikelen voor vakbladen van verschillende relaties en werkt hij aan een boek. In augustus 2011 werd Jan NLP Master Trainer aan de NLP University van R.Dilts en Master Practitioner in Time Line Therapy® 
e-mail
 

  
 


 

 

Jan Mertens.
1961*

 
  

Jan is afgestudeerd economist en directeur van het zeer succesvolle ICT recruitment bureau G-Consult & Services te Wemmel in België. De specifieke vaardigheid van Jan is om de vraag van organisaties optimaal te matchen met de beschikbare kandidaten en daardoor de juiste persoon op de juiste plek in de organisatie te plaatsen. Daarnaast is hij een gepassioneerd en enthousiasmerende spreker en schrijft hij columns.

Link naar G-Consult 

  
 


 

Marjolein Mesman.
1966*

 
  

Marjolein is trainer/consultant met als specialisatie retail. Marjolein richt zich op efficiëntieverhoging in operationeel management: doelen stellen en deze doelen ook behalen. Enerzijds wordt dit bereikt door het aanleren van (vak)kennis en -vaardigheden, anderzijds door de ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit van leidinggevenden, medewerkers en het team als geheel.

Link naar M2-Retail

  
 


 

 

Jan Pieter van Lieshout. 1956*

 
  

Jan Pieter is als dansmeester een fenomeen. Met Sensedance brengt dansmeester Jan Pieter van Lieshout mensen (internationaal) in beweging. Het bijzondere hierbij is dat hij dit doet in het bedrijfsleven, non-profitorganisaties en de overheid. Overal waar hij komt brengt hij bezieling en inspiratie. Jan Pieter is met de door hem ontwikkelde dancescan razendsnel in staat om aan mensen duidelijk te maken wat zij nodig hebben voor hun persoonlijke veranderingstraject.
site
  
  
  

 

 

MetaCMS door WebTeam.nl & SEO door Metatags